Подорож до відділення травматології – не найкраще продовження романтичної зустрічі. Але досить часто через необачність після сексу дійсно доводиться просили про допомогу медичних працівників. Деякі пози є особливо небезпечними.

Вершниця

Ця позиція становить небезпеку в першу чергу для чоловіка. Різко сідаючи на пеніс, жінка може призвести до перелому статевого органа.

Обернена вершниця

Поза аналогічна попередній. Єдина відмінність – у цьому випадку жінка обернена до обличчя чоловіка спиною. В такій позиції пеніс зміщується під незвичним кутом, що підвищує ризик його викривлення. Деформація статевого органа інколи потребує навіть хірургічного втручання.

В душі

Струмені теплої води омивають ваші сповнені пристрасті тіла… Дуже спокуслива картина, чи не так? Ось тільки в реальному житті вода і слизькі поверхні є досить небезпечним поєднанням. Ви ризикуєте посковзнутися, перевернути на себе полицю, розбити дзеркало чи зірвати кран.

Мостик

Чоловік опирається на долоні та ступні, обличчям доверху, та вигинає спину. Жінка сідає на нього зверху. «Мостик» потребує фізичної підготовки та витривалості навіть у звичайному виконанні. А якщо чоловікові потрібно ще й витримувати вагу тіла партнерки, йому стає зовсім непереливки.

Можливі травми спини чи кінцівок. Завдання жінки – намагатися не надто тиснути на партнера та утримуватися на своїх ногах.

Стоячи

Жінка обвиває ногами стоячого чоловіка, а той підтримує її руками за сідниці. Це справжнє випробування для спини кавалера. Через втрату рівноваги в пориві пристрасті обидва партнери можуть впасти. Аби уникнути неприємного сценарію, чоловікову рекомендується спиратися спиною на стіну чи іншу міцну поверхню.

На столі

Бажання поекспериментувати часто приводить пари на кухню. А там найпопулярнішими поверхнями для сексу є стіл та підвіконня. Жінка сідає на підвищення, а чоловік стоячи розташовується біля неї.

Така позиція небезпечна з двох причин. По-перше, чоловік може вдаритися членом чи яєчками об тверду поверхню та травмуватися. По-друге, столи та підвіконня мають обмежений запас міцності. Є ризик того, що опора під вами розламається.

На колінах

Чоловік сідає на стілець, а жінка розташовується у нього на колінах. Більше ніякої опори для партнерки немає. Втриматися лише на колінах досить складно, можна зіслизнути. Бажано спиратися на стіну чи якусь іншу додаткову поверхню.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *