Від сексу можна отримати більше задоволення, якщо він приправлений емоційною близькістю. А ще важливо правильно підібрати позу та не поспішати. Кілька корисних ідей дозволять тобі з хлопцем відкрити для себе нові горизонти насолоди.

Відвертий погляд

Зоровий контакт – один з проявів істинної близькості. Тож сядьте одне навпроти одного якомога ближче та сплетіть ноги. Утримуйте зоровий контакт, але не забувайте кліпати. Якщо невідривно дивитися на людину без кліпання, їй може стати моторошно.

Тепер постарайтеся синхронізувати дихання. Уявіть, що вам потрібно стати одним цілим. А далі починай пестити партнера, і нехай він відповідає тобі тим самим. Почни з шиї, а далі опускайся все нижче й нижче.

Після такого попереднього розігріву сідай партнеру на коліна та дозволь йому увійти в тебе. Не поспішайте аж до фіналу. Яскраві відчуття забезпечені.

Ніч кохання

Такий секс варто планувати на вихідні чи відпустку. Домовся з партнером, що ви будете продовжувати ігри в ліжку до самого світанку. Звісно, ви не повинні бути втомлені напередодні. А весь наступний день потрібно присвятити відпочинку для відновлення після секс-марафону. Не поспішайте, експериментуйте і відкривайте для себе нові враження.

Ложки

Ви з хлопцем лягаєте на бік. В цій позі він може цілувати твою шию, спину та плечі, додатково стимулювати соски чи клітор рукою. Поза ложок є особливо ніжною. Вона повторює обійми під час сну. Ти почуваєшся затишно і захищено.

Техніка Карецца

Суть цієї техніки – займатися сексом до максимально можливого збудження (але не допускаючи оргазму), а далі перериватися на деякий час. Потім повторювати знову й знову, аж доки терпіти далі буде несила. Ось тоді й можна закінчити секс грандіозним фіналом. Одначе вам обом знадобиться витримка, адже зупинитися в розпалі пристрасті непросто.

Для техніки Карецца варто лягти на бік, обличчям одне до одного, та переплести ноги. Це забезпечить і відчуття близькості, й можливість контролювати процес та вчасно спинятися.

Місіонерська ніжність

Добре всім відома місіонерська поза потребує від тебе лише трохи більше ніжності та пристрасті. Обіймай партнера, гладь його волосся та спину, цілуй чи навіть вхопи за сідницю.

Для багатьох людей, особливо жінок, емоційна близькість справді дозволяє мати кращий секс. Це явище було підтверджене результатами різних досліджень. Зокрема, дослідження, опубліковане в American Sociological Review, показало, що гетеросексуальні студентки частіше відчувають оргазм у стосунках, ніж під час випадкових зв’язків з малознайомими чоловіками.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *