Серед усього розмаїття поз для сексу є ті, які добре підходять саме для тебе. І навпаки – деякі позиції принесуть мало задоволення, хоча іншим жінкам вони цілком можуть подобатися. Потрібно прислухатися до свого тіла й керуватися його бажаннями. Тож як зрозуміти, що та чи інша поза є невдалим вибором?

Проблеми з оргазмом

Відсутність задоволення точно вказує на те, що потрібно продовжувати експерименти. Не можеш отримати оргазм лише від проникнення? Тоді вибери позицію, яка дозволить додатково стимулювати клітор рукою чи іграшкою. Також зверни увагу на пози, які передбачають максимально тісний контакт тіла партнера з твоїм клітором. Не забувай і про прелюдію.

Під час сексу ти хочеш виглядати ефектно

Побачене на екрані значно відрізняється від реальності. Не варто намагатися точно скопіювати зовнішній вигляд та поведінку акторок, які демонструють чудеса пристрасності в ліжку. Розкуйовджене волосся, стерта помада, навіть складочки на животі, – це норма.

Не турбуйся про те, як виглядаєш в очах партнера. Чоловіки в пориві пристрасті взагалі мало звертають увагу на дрібні деталі. Для них найбільш важливим є сам факт заволодіння жінкою.

Тому позу вибирай не з огляду на зовнішній ефект, а керуючись власним задоволенням. Саме це є головним. Розслабся й відпусти усі думки. Просто насолоджуйся.

Ти робиш лише те, що каже партнер

Чоловік далеко не завжди може відгадати, що саме тобі потрібно. Позиції, які підходять йому, можуть не приносити задоволення тобі. Тож не соромся бути ініціативною. Секс – це не гра в одні ворота. Бери участь в керуванні процесом та направляй партнера. В ліжку задоволення повинні отримувати усі. Якщо постійно бути невдоволеною і терпіти заради чоловіка, рано чи пізно це виллється у сварки.

Проблеми с керуванням власним тілом

Ще одна ознака невдало підібраної позиції – тобі важко рухатися. Потрібно постійно бути напруженою, боятися втратити рівновагу. Експериментувати – це добре. Але якщо замість насолоди ти отримуєш лише стрес, варто щось змінити. Адже секс не є гімнастичними змаганнями.

Неприємні відчуття

Логічне продовження попереднього пункту. Коли тіло перебуває в постійній напрузі, ти можеш відчувати біль чи скутість. Не варто терпіти. Швидше за все, неприємні відчуття зникнуть при виборі більш вдалої позиції. Якщо ж дискомфорт зберігається постійно, варто звернутися до лікаря. В деяких випадках спеціаліст може порадити певні обмеження в сексі. Наприклад, це стосується хронічного болю в спині.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *