«Вершниця» – це та позиція, що дає тобі максимальний контроль над процесом. Жінка має змогу робити все для того, аби отримати якомога кращу стимуляцію та дійти до оргазму. Хочеш – робиш так, щоб клітор торкався тіла партнера. Хочеш – забезпечуєш додаткову стимуляцію іграшкою чи власною рукою. Є великий простір для експериментів. Також «вершниця» рекомендована, якщо у твого партнера великий пеніс. Позиція дасть тобі можливість контролювати темп і глибину проникнення, аби не відчувати дискомфорту.

Якою б цікавою не була «вершниця» в її базовому виконанні, завжди є можливості для вдосконалення. Тож як витиснути ще більше задоволення з цієї позиції?

Трохи БДСМ

Зв’яжи руки партнера чи прикуй його до ліжка наручниками. Так він повністю переходить під твій контроль. Ти можеш робити з ним все що завгодно. Відчуття влади підсилює збудження. Звісно, про зв’язування потрібно домовлятися заздалегідь, аби для чоловіка це не стало неприємним сюрпризом.

Петинг

Уявімо, що саме сьогодні ви забули купити презервативи. Вже пізно, аптеки зачинені. Та хіба це є підставою для позбавлення себе задоволення? Зовсім ні. Ти знову сідлаєш партнера, але тепер він не проникає в тебе, а треться ерегованим членом об клітор. Не забувай про лубрикант – з ним все стає простішим і приємнішим.

Догори ногами

Попроси чоловіка трохи підняти твої стегна, коли ти вже його осідлала. Так ти отримуєш більше можливостей для стимуляції клітора чи яєчок рукою.

Гойдалка

Позиція «вершниця» не обов’язково повинна обмежуватися рухами лише вверх та вниз. Спробуй розгойдуватися, роблячи начебто кругові рухи. Такий прийом подарує додаткову насолоду й тобі, й чоловіку.

Максимальна стимуляція

Попроси партнера змастити руки лубрикантом та тримати їх у тебе між ногами. Нехай чоловік пестить клітор, доки ти ковзаєшся вверх та вниз. А якщо ти на додачу до цього ще й гладитимеш свої груди, це дасть потрійний ефект.

Точка опори

Хочеш якомога більшої інтенсивності та глибокого проникнення? Тоді вхопися руками за спинку ліжка та використовуй її як опору. Це дозволить тобі бути настільки шаленою, наскільки забажаєш.

Але попереджуємо – надто сильні поштовхи можуть призвести до травмування члена. Тож не забувай про безпеку партнера. Якщо ж ліжко не має міцної спинки, ти завжди можеш обпертися на груди чоловіка.

Повільна насолода

Дай партнеру ввійти в тебе, а потім трися клітором об його лобкову кістку. При цьому намагайся не підійматися, а роби лише кругові рухи. Так ви зможете одночасно отримувати все більше й більше насолоди, аж доки дійдете до кульмінації.

Ідеально гладка шкіра на лобку обох партнерів – обов’язкова умова для збудження. Тож приділіть час видаленню волосяного покриву перед сексом. Також використовуйте лубриканти чи масажну олію.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *