Чому серіал «Гра престолів» став таким популярним? Одна з причин – відверті сексуальні сцени. Гарячі кадри виглядають настільки збудливо, що їх швидко почали копіювати в фільмах для дорослих. Ти теж можеш спробувати відчути себе героїнею «Гри престолів», запозичивши кілька ідей для своїх розваг з партнером.

Мізинець

Привіт від Петіра Бейліша. Цей спритник, як відомо, може проникнути куди завгодно. Як щодо твого ануса? Нехай партнер вставить в нього мізинець під час проникнення. Подвійна стимуляція – додаткове задоволення.

Валар Дохаеріс

Ти – особа королівської крові, але зараз почуваєшся не надто добре. До тебе приводять особистого лікаря (найкращого з відомих), який повинен покращити самопочуття Кхалісі всіма доступними методами. Керуй, наказуй і насолоджуйся покорою підданого.

Королівська гавань

Твоїм троном тепер є обличчя чоловіка. Вмощуйся на нього, і нехай партнер старається для своєї Кхалісі. Тільки намагайся не сідати на чоловіка всією вагою. Тримайся за бильце ліжка чи іншу опору.

Мати драконів

Ти зверху, струмені повітря овівають ваші розпашілі тіла, темп пришвидшується й пришвидшується… Дикий секс без обмежень – це для жінки, яка звикла володарювати.

За стіною

Пам’ятаєш сцену в печері, де сховалися Джон Сноу та Ігрітт. Тепер здичавілою будеш ти. Стоячи з однією ногою на підвищенні, схили свого Джона на коліна і дай йому можливість довести свої інтимні знання.

Дружина Кхала Дрого

Одна з найгарячіших сцен серіалу – перша шлюбна ніч Данерис і Дрого. Секс в оточенні свічок чи перед вогнем у каміні, поза «doggy» та сильні поштовхи брутального партнера. Все в кращих традиціях дотракійців.

Залізний трон

Чоловік сідає в крісло, а ти вмощуєшся зверху, спиною до партнера. Ногами спирайся на підлогу. Самостійно контролюй глибину та кут проникнення, дозволяючи партнеру лише допомагати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *