Чоловіки майже гарантовано отримують оргазм в процесі статевого акту. Зате жінки мають іншу перевагу – вони можуть отримати відразу кілька оргазмів. Така серія приємностей – справжня мрія. Однак вона зовсім не є недосяжною. Однією з ключових умов для отримання мультиоргазму є правильно підібрана поза.

Doggy style

Цю відому позицію тобі потрібно трохи вдосконалити. Підклади невелику подушку під стегна, щоб змінити кут проникнення. Член буде більш інтенсивно стимулювати стінку піхви. Ти ж отримуєш більше можливостей для пестіння клітора руками. Також можеш використовувати вібратор чи іншу іграшку.

Кунілінгус

Самого лише проникнення далеко не завжди достатньо для жіночого оргазму. Тож для гарантованої насолоди попрохай партнера зробити тобі приємність язиком та губами. Лягай на спину і влаштовуйся зручніше. Під сідниці підмости подушку чи складену ковдру, аби трохи підняти сідниці. Так чоловіку буде комфортніше. А далі лишається лише насолоджуватися. Партнер може довести тебе до піка насолоди чи лише розігріти, а далі перейти до проникнення.

Човник

Ти лягаєш на живіт і щільно змикаєш ноги. Так досягається максимальний контакт між членом та піхвою. Ця поза дуже збуджує чоловіка, особливо якщо зв’язати тобі руки чи прикувати їх до ліжка.

На столі

Використати можна не лише стіл, а й будь-яку міцну поверхню, на яку ти можеш сісти. Обхопи чоловіка ногами та щільно притисни до себе. Це забезпечить глибоке проникнення та яскраву стимуляцію стінок піхви. А ще така позиція гарно підходить для експериментів, якщо звичайний секс на ліжку вже здається вам надто банальним.

Вдосконалена класика

Навіть цілком звична місіонерська поза може бути вдалим вибором для отримання мультиоргазмів. Для цього лише потрібно підняти стегна, підмостивши під них подушку чи валик з ковдри. Проникнення стає глибшим, а стимуляція стінок піхви більш інтенсивною. А ще тобі легше дотягтися до клітора руками.

Додаткові хитрощі: тренування

Приголомшливий оргазм – це не лише про секс. Шанси на отримання особливого задоволення зростають, якщо ти будеш тренуватися. Мова йде про вправи Кегеля. Це спеціальний комплекс вправ, націлених на укріплення м’язів тазового дна. Якщо твої м’язи тазового дна в тонусі, вони працюють краще, перекачуючи ще більше крові до піхви та забезпечують сильніші пульсації. Все це веде до тривалих та інтенсивних оргазмів.

Згідно зі статистикою, більшість жінок можуть отримати від одного до п’яти оргазмів за один сеанс будь-якого типу стимуляції. В деяких жінок ця цифра може бути навіть більшою. Тож це не фантастика, а реальність. Потрібно лише вивчати своє тіло та робити саме те, що йому подобається.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *