Одночасний оргазм – це зовсім не так просто, як показують у фільмах для дорослих. Насправді чоловіки значно швидше досягають піку задоволення. А от жінкам потрібна додаткова стимуляція. Звичайно, трапляються й винятки, але це рідкість. Різниця у часі, необхідному для досягнення максимального задоволення, є цілком нормальною. Але якщо ви з партнером бажаєте кінчати одночасно, застосуйте кілька хитрощів.

Перерва

Найпростіший метод – трохи сповільнити чоловіка і прискорити жінку. Для цього партнер має зробити перерву, під час якої буде пестити тебе. Така додаткова стимуляція зрівнює шанси. Експериментально ви підберете саме той темп, який дозволяє досягати оргазму одночасно.

Порада для чоловіка – не зупиняйся, навіть якщо все ж фінішував першим. Адже в тебе ще лишаються різні можливості, аби довести до кульмінації партнерку.

Петинг

Якщо вам не хочеться витрачати час на пошуки оптимальної пози та темпу, можна просто взаємно попестити одне одного. Це також безпрограшний варіант, якщо ви боїтеся підчепити якусь хворобу чи отримати небажану вагітність. Ще можна мастурбувати самостійно, дивлячись на чоловіка, який робить те саме.

Блокування відчуттів

Ще один варіант – зробити чоловіка менш чутливим за допомогою спеціальних «заморожувальних» лубрикантів. Спробуйте поекспериментувати й з кільцем для члена. Воно стискає пеніс, тим самим частково блокуючи чутливість нервових закінчень.

Аналогічним чином діють і потовщені презервативи. На них ще може бути нанесений особливий лубрикант, що дає подвійний ефект.

Самопідготовка

Просто побав себе, доки партнер їде додому. Увімкни збудливе відео чи почитай еротичний роман. Використовуй різноманітні секс-іграшки чи просто власні руки. Не забувай про лубрикант – він робить відчуття гострішими. Коли чоловік прибуде додому, ти вже дійдеш до того рівня, на якому можна починати займатися сексом задля одночасного досягнення оргазму.

Момент одночасної кульмінації неймовірно збуджує як у фізичному, так і в емоційному сенсі. Спробуйте – це точно варте того, аби постаратися. Але не потрібно вважати, що кінчати потрібно лише одномоментно. Головне – це отримання задоволення від фізичної близькості обома партнерами. Якщо тобі та чоловіку було добре, чого ще бажати?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *