Аби секс був максимально приємним для обох партнерів, важливо відверто спілкуватися. Однак зізнаватися у своїх потаємних бажаннях часто соромляться і жінки, й чоловіки. З чим же кавалери не проти поекспериментувати, але мовчать і не наважуються запропонувати?

Анальний секс

«Перчинка», омріяна багатьма чоловіками. Навколо анального сексу сформовано ореол неймовірного задоволення. А ще людина так влаштована, що її вабить до усього незвіданого. В жінки пропозиція спробувати щось подібне може викликати гнів та відразу. Саме цього й бояться чоловіки. Тож, якщо ти не проти, візьми ініціативу у свої руки та запропонуй першою.

Жіноча домінація

Давно відійшли у минуле ті часи, коли керувати в ліжку повинен був лише чоловік. Твоєму партнеру теж може хотітися підкорятися. Багатьом чоловікам подобаються владні жінки, які здатні взяти командування на себе та проявити фантазію в сексі. Зізнатися у цьому не дозволяє страх втрати мужності в очах партнерки.

Оральний секс

Мінет – що може бути краще для чоловіка? Це дуже приємний процес, який особливо зближує партнерів. Однак твій обранець може боятися, що прохання про оральний секс може тебе образити. Адже деякі жінки вважають, що робити мінет не можна, аби не принижуватися. Запам’ятай – у сексі дозволено пробувати все, якщо це приносить задоволення обом партнерам.

Нові пози

Одноманітність рано чи пізно набридає. Це стосується й фізичної близькості. Якщо секс для вас обмежується лише однією чи кількома позами, настав час змін. До ваших послуг – десятки позицій, з якими можна довго експериментувати. Чому чоловіки не кажуть про це? Розмова про необхідність різноманіття може наштовхнути партнерку на думку про те, що просто секс з нею перестав бути цікавим.

БДСМ

Потрібно додати в інтимне життя трішки гостроти. Наручники, батоги, латекс, різноманітні іграшки – все це дуже збуджує. Навіть просто зав’язати очі партнеру – це вже круто. Але ж чоловік боїться, що ти вважатимеш його збоченцем, тому воліє забути про подібні фантазії.

Еякуляція на тебе

Саме так – кінчити тобі на груди, живіт, сідниці чи обличчя. Для чоловіків цей момент є дуже збудливим. Та й фільми для дорослих вже привчили до того, що еякулювати на партнерку – це для справжніх мачо.

Анілінгус

Чоловічий анус має багато нервових закінчень, а тому є дуже чутливим місцем. Оральна стимуляція анусу може бути навіть приємнішою за мінет. Однак ця тема є особливо делікатною, і навряд чи твій партнер перший її зачепить. Але він може натякнути. Зверни увагу, чи під час мінету він не намагається направити тебе все нижче й нижче.

Часто ми відмовляємося від задоволення лише тому, що не вміємо говорити про свої бажання. Але в парі важлива відвертість. Якщо секс не приносить задоволення одному чи навіть обом партнерам, у стосунках з’явиться тріщина. Натомість відверта розмова є шляхом не лише до фізичного задоволення, а й до максимального емоційного зближення. Тож не бійся дізнаватися про бажання партнера та експериментувати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *